Ketahui Bagaimana Seorang Anak Muda Berjaya Menjana Income Pasif Dari RM53 Sehingga RM93K Sebulan Walaupun Ketika Sedang Tidur

“Modal Ciput, Income Ribut!!”

Secara jujurnya pernah tak anda buat kira-kira perbelanjaan bulanan anda?

Disini saya ingin tunjuk contoh anggaran kos hidup yang diambil daripada rancangan TV3 “Wanita Hari Ini”

Senarai di atas belum lagi termasuk duit hantar anak pergi nursery, kos perubatan dan macam-macam lagi yang anda tak perasaan tiba-tiba anda kena bayar.

Belum lagi cerita duit emergency, dan lain-lain lagi.

Kami percaya majoriti rakyat Malaysia ada masalah ini.

Berita baik untuk anda, kami nak bongkarkan cara hasilkan PAIP YANG MENGELUARKAN DUIT TANPA HENTI setiap bulan TANPA ganggu kerja utama anda. Anda kerja je macam biasa.

Nampak Menarik Kan?

Dengar macam mudah… tapi bagaimana caranya? Cara yang paling efektif saat ini ialah dengan MEMULAKAN BISNES….

Takde Masa?

Tak pandai nak buat buat bisnes dan takut gagal?

JANGAN RISAU!! Jika anda ada masalah seperti di atas, bisnes ini memang sangat sesuai untuk anda, sebab bisnes ni :

Ok, Bisnes Apa ni Nampak Macam Menarik je?

Alright, Rilek!!! Saya nak kongsi rezeki yang kami telah dapat selama ni.. Ini adalah Bisnes Simkad Tone WOW....

Senang sangat-sangat bisnes ni tau. Modal cuma RM 10 ringgit je.

SIMKAD TONE WOW

Simkad Tone WOW ni fungsi dia sama je macam simkad lain, boleh buat call, sms, internet apa semua. Bezanya simkad ni boleh bagi duit kat kita tiap-tiap bulan sampai mati.

Yang bestnya bisnes ni ialah dengan modal RM10 anda boleh jana pendapatan sehingga 4 ke 5 angka sebulan.

Bisnes ni tak susah cuma kenalkan simkad Tone WOW ni kepada orang yang anda kenali bagi mereka guna dan bila mereka topup anda dapat duit dan jika anda topup pun anda dapat duit.

Selagi mereka guna simkad yang anda beri tu, selagi itu anda akan dapat duit. Ini adalah contoh bisnes yang gaji masyuk tiap-tiap bulan seumur hidup.

WOW Bestnya Bisnes Simkad Tone WOW ini

Boleh Explain Dengan Lebih Lanjut Tak?

Bagi kami 10 minit sahaja untuk kongsikan kepada anda. Mungkin dengan 10 minit ini bakal mengubah nasib hidup anda

Alright, sekarang ini anda pakai simkad apa ya?

Okay kami nak tanya, simkad yang anda pakai sekarang ni, pernah tak bagi duit RM1000++ cash kat anda? Tak pun RM50 lah senang cerita…Pernah tak?

Saya yakin mesti tak pernahkan...

Untuk Pengetahuan anda...

Syarikat-syarikat telco besar diluar sana telah membuat keuntungan BERBILLION SETAHUN dengan menyediakan perkhidmatan telekomunikasi kepada para pelanggannya.

Keuntungan itu sebenarnya datang dari LANGGANAN PREPAID atau LANGGANAN POSTPAID (Bayaran Bil Bulanan)

Faktanya adalah keuntungan itu TIDAK PERNAH DIKONGSI 1 SEN PUN pada anda walaupun anda sibuk promote simkad diorang ni. Betulkan ?

Persoalannya, Sampai bila kita nak membayar topup setiap bulan tu? Daripada kayakan tokey-tokey telco ni, baik kayakan diri sendiri…

Alang-alang pakai handphone biar sampai dapat duit.

Sekarang ni biar saya kongsikan kepada anda serba sedikit mengenai Tone WOW, kelebihan simkad Tone WOW RM10 berbanding telco lain dan bagaimana simkad ni boleh bagi duit untuk anda.

6 Kelebihan Menjadi Pengguna Simkad Tone WOW

1. Modal keahlian yang sangat-sangat rendah

LITE MEMBER

👉 Simkad RM 10 (kredit Rm 1)
👉 Komisen
-Level 1 – 3%
-Level 2 – 2%
-Level 3 – 5%

👉 Lite boleh taja lite / Lite boleh taja Normal Member

👉 Ada 2 cara untuk naik pangkat dari Lite ke Normal Member.

Cara 1
-Buat bayaran Rm100 ke HQ dan secara automatik status dan peratus komisen akan berubah

Cara 2
-Apabila komisen mencecah Rm100, status dan peratus komisen akan berubah.

NORMAL MEMBER

👉 Simkad RM 100 (kredit Rm 30)
👉 Komisen
*Topup Rm30 dan keatas
-Level 1 – 6%
-Level 2 – 3%
-Level 3 – 11%

*Topup Rm60 dan keatas
-Level 1 – 10%
-Level 2 – 3%
-Level 3 – 13%

👉 Ahli Tone Excel (aktif) yang join Tone WOW bermodalkan Rm10 akan dapat komisen berstatus Normal Membe

2. Peluang Jana Pendapatan

Bila anda memdaftarkan/menaja orang lain untuk menjadi ahli dan menggunakan prepaid ini, anda akan diberikan bonus setiap kali mereka topup, tak kiralah dari mana mereka membeli topup dan tak kira berapa nilai topup mereka, semua anda akan dapat bonusnya. Begitu juga apabila rakan niaga anda pula memperkenalkan orang lain untuk menyertai tone WOW dan seterusnya. 

Bonus ini akan diperolehi berterusan setiap bulan selagi pelanggan atau rakan niaga dan rakan kepada rakan niaga anda itu terus topup dan menggunakan simkad tersebut. Kerja sekali, pendapatan berulang-ulang kali. 

Ada 3 jenis income yang anda akan dapat sekiranya anda mengunakan simkad Tone WOW :

1. Komisen topup

2. Insentif penajaan

3. Insentif tahunan

1. Komisen Topup

LITE
====
komisen
-Level 1 – 3%
-Level 2 – 2%
-Level 3 – 5%

NORMAL MEMBER
================

*Topup Rm30 dan keatas
-Level 1 – 6%
-Level 2 – 3%
-Level 3 – 11%

*Topup Rm60 dan keatas
-Level 1 – 10%
-Level 2 – 3%
-Level 3 – 13%

2. Fast Track

Rm6 / seorang
Dibayar selama 6 bulan.
So sebulan Rm 1.

3. Insentif Tahun Baru

3.Program Kesetiaan untuk ahli WOWCHER

WOWCHER

Voucher elektronik yang :
👉 Diberikan PERCUMA kepada ahli TONE WOW melalui altiviti dan transaksi TONE WOW seperti transaksi topup.

👉 Boleh ditukarkan kepada produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh TONE WOW seperti menebus barangan di SPEEDMART.

👉 Tidak boleh ditukar kepada tunai

👉 Mempunyai tarikh luput (3 Tahun) dari tarikh diberikan

👉 Boleh dipindah milik antara ahli-ahli TONE WOW

4. Boleh Kekalkan No Kesayangan Anda

Anda juga boleh membuat pilihan, samada ingin menggunakan nombor yang diberikan oleh Tone WOW, atau anda boleh mengekalkan nombor lama anda ke dalam simkad Tone WOW ini. Asalkan no lama tersebut didaftarkan menggunakan IC anda. No lama anda itu tidak kira samada line postpaid atau prepaid, boleh dikekalkan. Jika sudah berjaya dikekalkan, ia sudah menjadi prepaid Tone WOW, nombor sahaja yang lama. Tone WOW tiada postpaid/ line, ianya adalah 100% prepaid.

5. Pelan data yang menarik

6. Pendapatan setiap bulan tanpa henti dan boleh DIWARISI

Ni kelebihan paling penting sekali. Sebab kita tak tahu bila kita akan PERGI. So dalam Tone WOW, semua pendapatan boleh diwarisi kepada pewaris kita selagi handphone masih ada orang guna.

DAFTAR SEGERA

Nikmati Komisen Berterusan dengan memperkenalkan SIMKAD TONEWOW kepada PENGGUNA LAIN

Peluang Jana 4 Angka Sebulan Dengan Simkad Tone WOW. Bantuan Dan Latihan Secara Percuma Intensif Bersama Kami

Dengan simkad Tone WOW, kerja anda hanya mendaftarkan simkad Tone WOW ini kepada orang lain di bawah anda. Maka anda akan menerima komisyen (duit) setiap kali mereka topup simkad mereka. Anda agak-agak sampai bila mereka akan guna handphone? Jadi komisyen (Duit) yang anda akan terima setiap bulan TANPA HENTI. Jika sampai akhir hayat mereka guna simkad tersebut, maka sampai akhir hayatlah anda menerima komisyen dari mereka. Padahal anda hanya jual simkad pada mereka sekali itu sahaja.

Ini Dinamakan Jual Sekali, Untung Berkali-kali

Ada 3 pendapatan yang bakal diperolehi oleh ahli dalam bentuk wang tunai yang akan di kreditkan terus ke akaun bank :

1. Bonus Fast Track (Direct Sponsor)

Apabila anda mengajak kawan anda sertai bisnes Tone WOW ini, anda akan mendapat insentif tajaan RM1 selama 6 bulan, dan sekirannya rakan niaga anda itu melakukan tambah nilai sebanyak RM 30 setiap bulan selama 6 bulan.

Jadual Bayaran Insentif Bonus Fast Track

Fast Track A : 1-15hb Hujung bulan yang  sama (30hb)
Fast Track B : 16-31hb 11hb bulan yang berikutnya

**Lebih banyak anda daftarkan orang, lebih banyaklah duit insentif ini anda akan terima.

Contoh:

Daftarkan 1 orang = 1 x RM 6 = dapat RM6

Daftarkan 1 orang = 10 x RM 6 = dapat RM60

Daftarkan 1 orang = 100 x RM 6 = dapat RM600.

Bonus ini akan dibayar terus ke akaun bank anda sebanyak dua kali sebulan iaitu pada 11hb dan pada hujung bulan 30hb bergantung kepada tarikh pendaftaran.

Ini adalah bonus Jual sekali dapat pun sekali. Ada orang anda daftarkan, maka adalah insentif tersebut. Lebih menarik kita ada bonus jual sekali tetapi untung BERKALI-KALI.. Iaitu bonus Komisen topup!

2. Bonus Referal Topup (3 level)

Berikut merupakan simulasi pendapatan RM3,408-RM8,040 Sebulan jika anda mendaftarkan hanya 10 ORANG AHLI SAHAJA.

Apabila anda daftarkan rakan niaga anda seramai 10 orang, selepas itu berikan mereka ilmu tentang bisnes simkad Tone WOW ini dengan melalui website ini. Maka rakan niaga anda juga akan mendaftarkan 10 orang juga untuk sama-sama menikmati pendapatan tersebut. Secara tak lansung duplikasi terjadi pada rakan niaga kedua dan rakan niaga ketiga anda. Hasilnya anda memperolehi pendapatan RM3,408-RM8,040 setiap bulan tanpa henti selagi rakan niaga anda menggunakan handphone tersebut.

Jika 5 tahun guna handphone?
Maka 5 tahun lah anda perolehi komisen topup dari mereka.

Jika 10 tahun guna handphone?
Maka 10 tahun lah anda perolehi komisen topup dari mereka.

Jika 30 tahun guna handphone?
Maka 10 tahun lah anda perolehi komisen topup dari mereka.

Jika sampai meninggal dunia guna handphone?
Maka jawab sendiri.. hehe

Inilah pasif income terbaik boleh kita perolehi. Jual simkad hanya sekali, tetapi pendapatan berterusan setiap bulan TANPA HENTI.

Bagi Memastikan anda faham tentang konsep level tersebut, saya bagi anda 2 video “Bagaimana anda boleh menjana pendapatan 4-5 angka dengan Tone WOW” dan “Teknik 2 Step” :

3. Bonus Tahunan

Jika anda daftarkan ahli baru di atas Aras L1 dengan jumlah yang tertentu dalam tempoh sebulan, anda akan bayar % bonus daripada Komisyen Topup simkad Tone WOW

Kelebihan Menjadi Rakan Niaga Bersama Kami

1. Bantuan, Latihan dan Kelas Disediakan

Setiap ahli baru kami akan di bimbing dan diberi tunjuk ajar bagaimana menjalankan perniagaan Tone WOW. Segala tool pemasaran dan jualan juga diberikan sebaik sahaja anda menjadi ahli.  Jadi, anda juga boleh fokus pada penajaan tanpa pening untuk memikirkan soal servis pada ahli baru dibawah tajaan anda  

Kerja anda hanya perlu pandukan mereka satu persatu setiap info di dalam website ini. Mudah-mudahan, mereka dapat kembangkan bisnes ini sebaiknya. Mereka maju, maka anda pun akan maju. 
 

2. Dapat Join Group Khas untuk Networking

Anda akan dimasukkan di dalam group khas yang mana anda akan bersama orang-orang yang sudah positif dan berjaya di dalam Tone WOW

Zero Dalam Internet Tiada Masalah

Jangan risau tiada masalah, kami akan bantu anda dari A to Z. Kebanyakan Ahli Tone WOW yang berjaya harini adalah mereka yang bermula dari offline dan kurang mahir dalam pemasaran internet. Tapi atas dasar minat dan ingin belajar bagi meningkat skill mereka dalam promosi online mereka berjaya menjana income yang lumayan setiap bulan. Anda jangan risau kami akan pastikan 100% bantuan kami sampai ke tangan anda. 

 

Tutorial-Tutorial Percuma Menjana Income Pasif Dengan Simkad TONEWOW

Jom Lihat Testimoni Orang Yang Dah Berjaya

Lihat apa kata mereka yang sudah bersama TONE WOW

Kalau Anda Dah Baca Sampai Sini, Anda Adalah Orang Yang Serius Mahu Menjana Pasif Income Dengan Modal RM10!

BERTINDAK SEGERA!!!

AMARAN! TAWARAN HANYA TINGGAL

Jam
Minit
Saat

Jom Sertai Kami Sekarang!

TONE WOW

Kekal Nombor Lama
RM 10 Sekali Daftar
  • FREE WEB PROMOSI
  • FREE SKRIP CLOSE SALE
  • FREE SKRIP FOLLOW UP
  • FREE KOLEKSI AYAT-AYAT MEMUKAU
  • 24/7 GROUP SUPPORT

TONE WOW

Daftar Nombor Baharu
RM 10 Sekali Daftar
  • FREE WEB PROMOSI
  • FREE SKRIP CLOSE SALE
  • FREE SKRIP FOLLOW UP
  • FREE KOLEKSI AYAT-AYAT MEMUKAU
  • 24/7 GROUP SUPPORT

Soalan Lazim

Jawab jujur jangan tipu, jujur walaupun dah setahun join income masih 3 angka contoh RM100-RM500. Kalau prospek tanya kita balik kenapa sikit je dapat dah setahun join? Tanya prospek balik, awak dah berapa lama guna handphone dan berapa awak dapat sekarang? Prospek jawab tak dapat apa2, kita cakap dekat dia balik..haaa lagi cepat saya dapat daripada awak. Saya setahun dah dapat income tapi awak guna bertahun2 tak dapat apa2.

Tanya die balik apa yang murah sekarang awak pakai? Contoh dia cakap maxis, tanya dia, berapa sen seminit, kalau die cakap taktau, tanya dia balik kenapa awak boleh cakap Tone WOW mahal sedangkan Tone WOW flat rate tapi maxis/celcom/Umobile ade caj call block bila kita topup sikit caj call die mahal bila kita topup banyak baru lah murah caj call die sedangkan Tone WOW semua sama tak ada caj call block.

Cakap kat dia saya taktau dan malas ambil tahu. Saya fokus pada bisnes saya.
Sifu Mazelan Abas beritahu nak berjaya kena FOKUS dan KONSISTEN. Nak capai tu susah, jadi kita kena usaha lebih lagi. Bila kita dah berjaya orang takkan lagi mengata kita bahkan dia sendiri akan serah diri nak join dengan kita.

Peduli kan mereka, tak payah hirau kan, kita pekak kan aje telinga dan move foward!! Jalan je kedepan fokus aja buat. Selama 1 tahun kita bertungkus lumus fokus pada menaja orang seramai yang boleh dan duplikasi. Itu saja.. Jangan hiraukan orang lain sebab mereka memang akan menjatuhkan kita. Mereka tak bagi kita makan minum pun. Kita buat bisnes ni sebab kita orang susah kita takda modal yang banyak dan kita nak duit pencen bila kita sakit, tak kerja dan sebagainya. ​