Kalau Anda Dah Baca Sampai Sini, Anda Adalah Orang Yang Serius Mahu Menjana Pasif Income Dengan Modal RM10!

BERTINDAK SEGERA!!!

AMARAN! TAWARAN HANYA TINGGAL

Jom Sertai Kami Sekarang!

Notes :

SYARAT-SYARAT UNTUK KEKALKAN NOMBOR LAMA

  1. Nombor lama daftar atas nama sendiri
  2. Bebas hutang SOS topup / kredit advanced atau bil tunggakan. (Selesaikan dahulu bil2 anda, dan jangan terminate. Jika terminate nombor lama tidak dapat digunakan lagi)
  3. Baki kredit perlu ada minima RM1
  4. Baki kredit perlu aktif (tidak tamat tempoh)
  5. Nombor lama tersebut sudah digunakan melebihi 1 bulan.
  6. Bukan ahli Tone Excel dari rangkaian/upline lain.

CARA KEKAL NOMBOR PREPAID/POSTPAID DARI DIGI BIASA DIGI TONEWOW

Step 1 : Anda beli sim Umobile (pilih je mana-mana nombor) di 7e dan terus daftar Umobile menggunakan gambar wassap IC asal (depan & belakang) customer (➡Pekerja 7e akan daftarkan⬅).

 Step ke 2 : Setelah selesai Step 1, anda sendiri buat port in MNP Kekal Nombor dari nombor Digi Asal ke Umobile (➡ikut cara dan link yang diberikan di bawah⬅) . Caranya adalah seperti berikut :

👉Klik link ini https://www.u.com.my/support/selfhelp/switch-to-u
👉Kemudian pilih “Switch to U Mobile Prepaid”
👉Isi maklumat yang diperlukan

  1. NAME
    -Nama Penuh (Ikut Nama seperti dalam IC / ID )
  1. IDENTIFICATION TYPE
    -Jenis Pengenalan Diri
    -Jika warganegara pilih “NRIC No (New)”
  1. IDENTIFICATION NUMBER
    -No. Kad Pengenalan
    -Contoh : 891212081212
  1. CURRENT SERVICE PROVIDER
    -Pilih “DIGI”
  1. CURRENT PHONE NO
    -Isi no.hp DIGI /no.hp yang nak dikekalkan
  1. NEW U MOBILE PREPAID NO
    -No.hp yang tertera pada simkad U MOBILE

Setelah selesai MNP, customer digi asal tu akan dapat SMS dan wajib jawap SMS iaitu “Y” dan tunggu sehingga line Digi asal tamat atau mati dan masukkan sim kad Umobile ke dalam handphone. Sekarang Nombor digi asal telah berada di sim Umobile.

Step ke 3 : Setelah selesai semua langkah di atas, barulah anda boleh buat bayaran dan pihak kami akan daftarkan simkad tone wow anda.

TONE WOW

Kekal Nombor Lama
RM 10 Sekali Daftar
  • FREE WEB PROMOSI
  • FREE SKRIP CLOSE SALE
  • FREE SKRIP FOLLOW UP
  • FREE KOLEKSI AYAT-AYAT MEMUKAU
  • 24/7 GROUP SUPPORT

TONE WOW

Daftar Nombor Baharu
RM 10 Sekali Daftar
  • FREE WEB PROMOSI
  • FREE SKRIP CLOSE SALE
  • FREE SKRIP FOLLOW UP
  • FREE KOLEKSI AYAT-AYAT MEMUKAU
  • 24/7 GROUP SUPPORT

Soalan Lazim

Jawab jujur jangan tipu, jujur walaupun dah setahun join income masih 3 angka contoh RM100-RM500. Kalau prospek tanya kita balik kenapa sikit je dapat dah setahun join? Tanya prospek balik, awak dah berapa lama guna handphone dan berapa awak dapat sekarang? Prospek jawab tak dapat apa2, kita cakap dekat dia balik..haaa lagi cepat saya dapat daripada awak. Saya setahun dah dapat income tapi awak guna bertahun2 tak dapat apa2.

Tanya die balik apa yang murah sekarang awak pakai? Contoh dia cakap maxis, tanya dia, berapa sen seminit, kalau die cakap taktau, tanya dia balik kenapa awak boleh cakap Tone WOW mahal sedangkan Tone WOW flat rate tapi maxis/celcom/Umobile ade caj call block bila kita topup sikit caj call die mahal bila kita topup banyak baru lah murah caj call die sedangkan Tone WOW semua sama tak ada caj call block.

Cakap kat dia saya taktau dan malas ambil tahu. Saya fokus pada bisnes saya.
Sifu Mazelan Abas beritahu nak berjaya kena FOKUS dan KONSISTEN. Nak capai tu susah, jadi kita kena usaha lebih lagi. Bila kita dah berjaya orang takkan lagi mengata kita bahkan dia sendiri akan serah diri nak join dengan kita.

Peduli kan mereka, tak payah hirau kan, kita pekak kan aje telinga dan move foward!! Jalan je kedepan fokus aja buat. Selama 1 tahun kita bertungkus lumus fokus pada menaja orang seramai yang boleh dan duplikasi. Itu saja.. Jangan hiraukan orang lain sebab mereka memang akan menjatuhkan kita. Mereka tak bagi kita makan minum pun. Kita buat bisnes ni sebab kita orang susah kita takda modal yang banyak dan kita nak duit pencen bila kita sakit, tak kerja dan sebagainya. ​

Anda Ahli Affiliate Incomepasif ? Klik sini untuk Login

Perlukan Bantuan?

Hubungi kami melalui WhatsApp untuk sebarang bantuan dan pertanyaan.

Subscribe Sekarang Untuk Dapatkan
SOFTWARE MARKETING PERCUMA!